Здрастуйте, мене звуть вадим, мені 14 років. я граю на проекті некст рп. граючи там 1.5 роки. я побував у фракції та в кланах. я накопичив собі гроші на широн і 13 арку, і став на замку мера, я був дуже радий. але раптом мене захотів забанити маленький пиздюк гена карась. я сказав йому що він син алібаби, після чого я ліг спати, вранці мене зняли заступника мера за те, що мені немає 14 років, ще через один день мене забанили. в результаті я зайшов з іншого акаунту і їздивши з прекрисним пушистиком ... мене забанили і пообіцяв собі що гена карась син говна. гена карась був дуже скривдженим людиною, він був у клані фсб, але з свого віку зовсім не розмовляв зі своїми сокланами. він увесь час грає в некст, рп, у нього немає друзів нічого, після чого він пішов у 6 клас і паралельно грав у некст рп, він став погано вчитися і його вигнали зі школи. дізнавшись про це, повернувся його батько і покликав його працювати до себе на совгосп, у нього не було вибору. У результаті йому вже 20 років. у нього немає майбутнього, він усе життя працював. та його пенсія за рахунок стажу була 20к рублів, половину своєї пенсії він донатив у некст рп. у грі у нього з'явилися друзі та різні кльові машинки, але в житті йому не пощастило ... йому довелося виживати на 10к рублів на місяць, зате у нього був гвинторіз і багато різних гармат, і щоранку він переодягав підгузник і грав у некст рп зі своїм другом бочою сатаністом.
Последнее редактирование: